Capcom Giveaway Statue Lady Dimitrescu Menyambut 50 Ribu Pengikut

 


Untuk menyambut pencapaian 50,000 pengikut di Twitter, Capcom mengadakan hadiah untuk meraikannya. Mereka telah menyiapkan patung atau patung mainan Lady Dimitrescu.

Ketika datang ke Resident Evil: Village, nampaknya peminat tidak dapat melepaskan diri dari sosok vampir seksi, Lady Dimitrescu. Penampilannya telah menghipnotis peminat dan dengan cepat menjadi sangat popular sejak penampilannya di pameran pada bulan Januari.


Capcom tidak menyangka bahawa watak antagonis ini akan sangat disukai oleh peminat. Oleh itu, mereka juga menghargai kesetiaan peminat dengan menyediakan patung mainan Lady Dimitrescu secara percuma, serta menyambut 50,000 pengikut di Twitter



"Terima kasih kepada anda semua, sekarang kami mempunyai lebih dari 50,000 pengikut di Twitter Capcom Dev 1, dan kami ingin merayakannya dengan pertandingan khas !," tulis Capcom.







Cara mengambil bahagian dalam hadiah yang diadakan oleh Capcom sangat mudah. Peminat hanya perlu mengikuti akaun Twitter Capcom Dev 1 dan tweet semula mengenai maklumat pertandingan.


Kemudian, seorang yang bertuah akan menerima patung mainan Lady Dimitrescu, berserta sijil kesahihan patung tersebut. Bukan itu sahaja, ada juga tandatangan dari Art Director yang merancangnya.


Pada masa ini, Twitter dari akaun Capcom Dev 1 sahaja telah menyentuh 67,000 pengikut. Sementara itu, catatan yang berkaitan dengan pertandingan telah ditweet semula oleh 16,800 akaun dan menerima 529 komen dan 12,600 cinta.


Sebenarnya, sangat malang sekiranya hadiah yang diberikan sangat terhad. Kerana dengan sejumlah besar peminat, setidaknya Capcom menyediakan lebih banyak patung mainan Lady Dimitrescu, sehingga peluang peminat untuk menang lebih tinggi.


Tempoh pertandingan berlangsung dari 21 Mei hingga 13 Jun 2021. Sekiranya anda ingin tahu, anda boleh segera mengunjungi akaun Twitter Capcom Dev 1.

Previous Post Next Post

Contact Form